25 липня 2017

У Баранівській РДА спростували інформацію щодо рішення Робочої групи


У Баранівській райдержадміністрації спростували інформацію щодо рішення Робочої групи з питань громадського контролю за станом річок Случ і Хомора стосовно листа до селищного голови Першотравенська.

Як повідомив місто Баранівка начальник управління економічного, агропромислового розвитку, архітектури та ЖКГ Баранівської РДА, співголова Робочої групи з питань громадського контролю за станом річок Случ і Хомора в межах території Баранівського району Житомирської області та Полонського району Хмельницької області Володимир Хіміч, лист на ім'я селищного голови Першотравенська Олександра Денисюка з проханням зібрати жителів - це не є протокольне рішення Робочої групи, а лише власна ініціатива члена Робочої групи Юлії Дем'яненко.

"21 липня відбулося виїзне засідання Робочої групи, під час якого ми провели обстеження річки Хомора. Вода дійсно забруднена, мас неприємний запах і піниться. За результатами обстеження було прийнято рішення підготувати проект листа на понінківську картонно-паперову фабрику та відібрати лабораторні зразки під час скидів в річках Хомора та Случ. Стосовно оприлюдненого 24 липня листа від імені Робочої групи на ім'я селищного голови Першотравенська Олександра Денисюка, то це лише ініціатива члена Робочої групи Юлії Дем'яненко, але аж ніяк не рішення Робочої групи", - сказав Володимир Хіміч.


Нагадаємо, 24 липня голова Молодіжної ради міста Баранівка Юлія Дем'яненко повідомила місто Баранівка про те, що Робоча група прийняла рішення звернутися до селищного голови Першотравенська Олександра Денисюка, щоб він зібрав жителів з метою висвітлення роботи по Протокольному рішенню № 6/7 спільного засідання регіональних комісій з питань ТЕБ і НС і роз'яснення для населення про можливі наслідки від забруднення річок Случ і Хомора.

15 коментарів:

  1. Анонім25.07.17, 14:13

    Хіміч може тільки протоколи писати і комісії скликати...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.07.17, 14:53

      Це все одно краще, ніж нічого не робити як дехто...

      Видалити
  2. Cпостерiгач25.07.17, 14:49

    Молода команда Душка!
    Молода, це не завжди перспективна.
    В даному випадку - неотесана, м'яко кажучи.
    Але з купою неоправданих амбiцiй ,
    що абсолютно не пiдкрiпленi знаннями.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неотесаний спостерігачу !
      Шо ти ліпиш ! У тебе в голові теж саме робиться, що і у Хоморі після скиду фікаліїв. скажи но спостерігачу. яке відношення має команда Душка до забруднення Случа ?

      Видалити
    2. Cпостерiгач25.07.17, 19:22

      Це саме те, про що я говорю.
      Дякую, що ще раз пiдкреслили свiй рiвень вихованостi та компетентностi

      Видалити
  3. Анонім25.07.17, 14:50

    На мою думку навряд чи ми щось зможемо домогтись!!!На скільки мені відомо в Житомирі на річці Тетерів теж стала пропадати риба через скиди!!!я не знаю на що нам лишається сподіватись!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім25.07.17, 14:58

    Це в Юлiному репертуарi. Але, не думаю , що iнiцiатива на цей раз погана !? Чому б Хiмiчу не пiдтримати iнiцiативу молодого громадського дiяча?)

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім25.07.17, 17:16

    Громадський срач-оце правильно

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім25.07.17, 17:32

    Нехай краще цю ініціативну репертуарну Юлю підтримає душко і ще раз нагородить подяками міськоі ради

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.07.17, 18:47

      Так харе зачіпати Юлю вона робить все шоб ви казли могли купатися в річкі а не в помойній ямі а от наше правітільство ніхера неробить щоб врятувати річку

      Видалити
  7. Анонім25.07.17, 18:31

    Це хароша ідея зібрати правітільство і хай очитаються перед людьми шо вони зробили шоб річка була чиста а вони нічо для цього незробили. Бо ці робочі групи своїми виїздами в понінку недають неякого результату

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім25.07.17, 18:36

    Людей вже ця ситуація з річкою дістала тай черезто правітільство боїться виступити перед людьми і сказать шо вони зробили бо їх будуть купать цього разу точно в р.Хомора

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло25.07.17, 19:46

      Згоден з малограмотним в частині звіту. Всі чули про "великі" наради, про цей "славетний" Протокол 6/7, а які результати? Також хотілося б дізнатися, що за цей час зробила поліція і прокуратура.

      Видалити
    2. Анонім25.07.17, 20:00

      то питайте поліцію і прокуратуру. писати всі можуть.

      Видалити
    3. Анонім25.07.17, 20:18

      Слиш ти малограмотний скажино шо ти зробив шоб річка була чиста чи ти тіки дивися хто з ошибками пише (ти дивані війська)

      Видалити