24 липня 2017

Річка Хомора у Баранівському районі знову забруднена нечистотами


21 липня знову відбувся несанкціонований скид нечистот у річку Хомора. Як і під час останнього випадку забруднення у середині травня, вода набула помітно темнішого кольору, а також має неприємний запах.

Про це місто Баранівка повідомила голова Молодіжної ради міста Баранівка, член Робочої групи з питань громадського контролю
за станом річок Случ і Хомора в межах території Баранівського району Житомирської області та Полонського району Хмельницької області Юлія Дем'яненко.

"Знову забруднили річку Хомора. Ми зробили декілька фото вечері 21 та вранці 22 липня. У понеділок, 24 липня, ми провели засідання Робочої групи і прийняли рішення звернутися до селищного голови Першотравенська Олександра Денисюка, щоб він зібрав жителів та запросив представників влади та відповідних служб з метою висвітлення роботи по Протокольному рішенню № 6/7 спільного засідання регіональних комісій з питань ТЕБ і НС і роз'яснення для населення про можливі наслідки від забруднення річок Случ і Хомора. Голова пообіцяв нам, що зробить це на початку серпня", - розповіла Юлія Дем'яненко.




Нагадаємо, 7 червня жителі Баранівки пікетували Кабмін, вимагаючи вжити невідкладних заходів для врегулювання екологічної катастрофи на річках Случ та Хомора.

10 коментарів:

  1. Як казав Олег Ляшко :"СКОТИНЯКИ!!!!!!"На них нічого не діє!!!Комісії,робочі групи....Може потрібно вже придумувати щось новіше???Щоб аж " небо в клітинку" по саму зав"язку...

    ВідповістиВидалити
  2. В воду потрібно добавляти одеколон.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім25.07.17, 13:05

    Ви думаєте це допоможе, там без РПГ-22 або АГС-17 не розберешся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полоневич25.07.17, 19:22

      А ви думаєте РПГ щось вирішить? Ну взірвете ви все і що буде? А буде ще гірше. Тому що тоді вся Понінка буде напряму в річку все зливати без вяких відстійників і очисних. Проблема у хмельницькій владі, яка замість того, щоб очисні зробити - дерибанить кошти, які держава виділяє на їх реконструкцію. Сільки там виділяли останнього разу? 4 мільйони здається? Ну то ще 4 виділіть.

      Видалити
  4. Ну і де ці прапори УКРОПУ? Де цей головний активіст Душко? Де всі ці герої-укропівці, які в Києві так героїчно пікетували Кабінет Міністрів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.07.17, 23:47

      Знайшли на кого надіятись... Фейсбук. Сторінка УКРОПу (7 июля 2017г. Киев 11:03) Мер міста Баранівка, укропівець Анатолій Душко – про наміри протестувальників, які вимагають запобігти екологічній катастрофі на річках Случ і Хомора: «Сьогодні ми зробили перший, мирний крок. Надалі ми просто заблокуємо роботу Понінківської картонно-паперової фабрики». Ну і чого варті його слова, коли вже минув майже тиждень, а ні від нього ні від УКРОПу навіть слова не чути про це забруднення. Ніби нічого й не сталося. Висновок: Душко - балабол.

      Видалити
    2. Анонім30.07.17, 00:41

      Він тепер телезвєзда і виступати буде тільки на телекамеру.

      Видалити
  5. Анонім25.07.17, 14:52

    Ну-ну!!!! Дай Бог нашому телятку вовка зїсти!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім25.07.17, 15:03

    А ти сховався за пліт і пиз-ш щур. Ті хоч щось роблять.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.07.17, 16:18

      ХОТЬ ЩОСЬ - ЦЕ ВЖЕ НЕ ВАРIАНТ! ВИ СИДИТЕ У ДЕРЖ.КРIСЛАХ. ЯКЩО НЕ ВСИЛАХ НIЧОГО З ЦИМ ЗРОБИТИ, ТО ЙДIТЬ ПIД ТРИ ЧОРТИ! ХОТЬ ЩОСЬ...

      Видалити