13 червня 2015

Вночі на площі Волі у Баранівці невідомі зірвали прапор і влаштували на ньому пікнік


В ніч на 13 червня у Баранівці на площі Волі невідомі зірвали червоно-чорний прапор, що майорів на флагштоці біля нещодавно встановленого пам'ятного знаку героям Української Повстанської Армії.

Цю інформацію підтвердили у Баранівському райвідділі міліції.

Повідомлення до чергової частини райвідділу міліції надійшло о 10:50. Станом на 11:00 на місці події працювала слідчо-оперативна група райвідділу, правоохоронці з'ясовували всі обставини події.

Як повіомила свідок, зірваний прапор вона знайшла вранці 13 червня.

"Близько 7 ранку я знайшла цей прапор на бетонному бордюрі біля входу в ресторан. Біля нього лежали залишки їжі. Він був пошкоджений: порваний зверху і знизу видно, що підпалювали. Я занесла його в міську раду і віддала", - розповіла жінка.

Як повідомили джерела, станом на 15:00 особи зловмисників встановлено.

Цю інформацію згодом підтвердив начальник сектору карного розшуку Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області майор міліції Віктор Завадський.

"Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, прапор зірвав 16-річний мешканець Баранівки і неподалік ресторану, в присутності інших осіб, намагався його спалити. Причини хуліганських дій буде встановлено в ході розслідування", - сказав Віктор Завадський.



Дану ситуацію прокоментував голова районної організації РПЛ Олег Ковальський.

"Спарава однозначно замовлена. Відповідальність повинні поділити як і ті покидьки, які зрізали прапор з подальшою спробою його спалити та в подальшому демонстративно розпивали на ньому, так і замовники. Всім зрозуміло, що це є відлуння "промосковського" регіонального болота у нашому районі, які зачаїлися і знову ж залишилися у зручних стільцях. Червоно-чорний прапор - це прапор боротьби за українську державу, який гордо майорить на всіх передових позиціях АТО, проводжаючи наших хлопців-героїв у останній шлях і тому він знову буде у нашому місті", - сказав Олег Ковальський.


Нагадаємо, 29 травня у Баранівці на площі Волі урочисто відкрили пам’ятний знак героям УПА, ініціатором встановлення якого виступила районна організація РПЛ.

40 коментарів:

  1. Так давайте цих уродів в студію , конкретно повідомити людей, хто це зробив .... І також потрібно розслідувати факт того, що подія про відкриття памятного знаку , не була оприлюднена ні в Баранівці , ні в області , ні в Україні впродовж 4 днів , а роійський 5 телеканал оприлюднив на другий день 30 05 2015 р., з перекручуванням фактів того, як було насправді, отож запитання до всіх жителів Баранівки ,а особливо до правоохоронців, виходить що в Баранівці присутні сеператисти, і сепаратисти з місцевих фотожурналістів, які за гроші зливають інфу москалям.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не думаю, що тобі хтось скаже, поки триває слідство. Ну скажу я тобі, що це зробили два місцеві алкаші Іванов з Петровим, тобі стане легше? Питання у тому, хто їх на це намовив (я навіть переконаний, що заплатив). От кого треба в студію!

      Видалити
    2. Пальці у двері , або на вагонетку пилорами і все скажуть .Оце так барани в чанах ,день расеї відзначили , і це ми поряд з ними ходимо , уродство . НУ побачимо як пінкертони дану справу розслідують , чи може за бабельце спустять, скажуть , ворона на надзвуковій швидкості летіла і не справилася з керуванням, влучила у прапор.

      Видалити
    3. А як на це реагує тернопільський козак що очолює район ... Негативно чи позитивно. Адже йому теж доповіли про це що сталося цікаво було би знати.

      Видалити
  2. Громадянин13.06.15, 21:11

    А хто такі сепаратисти?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сепаратисты — это люди – сторонники сепаратизма, а сепаратизм - это стремление к отделению, обособлению; движение за отделение части государства и создание нового государственного образования или за предоставление части страны автономии. И мне слабо верится, что люди сорвавшие флаг, имеют хотя бы малейшее об этом представление.

      Видалити
  3. Анонім13.06.15, 21:49

    Те що кожен день є крадіжки чи бійки то це нормально, а коли зірвали якийсь прапор то це виявляється така неймовірна , прямо кричаща подія. Перш ніж чіпляти прапор треба знати яку користь для простого народу приніс він, читі люди що його пропагують, і конкретно зробили те-то, полібшили те-то, а не лише хотіли щось зробити

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теж анонім13.06.15, 23:50

      не хочеться тебе ображати, бо ти народився ображеним

      Видалити
    2. ...а коли зірвали якийсь прапор то це виявляється така неймовірна , прямо кричаща подія - і з такими землячками ми дихаємо одним повітрям...

      Видалити
    3. А прапор не якийсь, а самий конкретний, бо то є прапор за волю УКРАЇНИ і подія дуже кричаща, і це треба розуміти ,і розумом усвідомлювати , а мразоту треба виявляти і притягувати до відповідальності, будь яким способом.

      Видалити
  4. Котигорошко14.06.15, 08:32

    Гарно постаралися для московського карла - вся районна свита - чека реваншу з благословення москово-азейського попа....уникальное явление-в развитии госуударственности происходит в нашем р-не.Все кто вчера бил челобитную скоту-яныку...вскочили в вышиванки и орут гимн Украины со злезами,...Вот живучесть !!!!! позавидовать,... Вчера зганял антимайдан-сегодня допущен к секретам военкомата(таварищ вечноживущий-Туровский Ваня),как красиво розиграли партию с Химичем-ну просто лига чемпионов....уже патриот...уже под портретом нового президента,Уверено сидит в кресле первого зама,Ну красава,..Вот и революция,Много говорить-но стыдно и обидно,Одна Надя Ошатюк чего стоит(звезда голубого майдана),Вывод- власть московских-регионалов глубоко эшелонированая,метастазы проникли глубоко,ждут возрата московских покровителей,Ихняя подпитка-это равнодушие людей,ихняя платформа-псевдопатриоты,Иуды-которые помогли им удержаться,Все это и есть почва-для подонков-вандалить флаг всех патриотов Украины,Знамя-которое веками было - есть и будет-символом борьбы за Украину,...Слава Героям! Слава Украине!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.06.15, 08:40

      Чому ти котигорошко такий патріот а висловлюєшся на москальській мові. Сам нещодавно до церкви тої ходив а тепер ганиш всіх підряд. Ну непризначили твого Душка то хто в цьому винен? Що вибори на носі? Дивіться не перестарайтесь" любий" котигорошко.

      Видалити
  5. Анонім14.06.15, 15:12

    Котигорошко - згоден з тобою на 100%

    ВідповістиВидалити
  6. А тобі, Котигорошко, залишається тільки і писати такі пасквілі і сумувати, що тобі нічого не вкипіло. Ну ви і ЛОХИ!

    ВідповістиВидалити
  7. ваня, а Котигорошко правий то ,що районне керівництво , сумісно з маскальським попом, приклало руку до цієї ситуації , то сумніву і не має....ваня ,а що ж за вами злодіями ,нам простому люду могло вкипіти ... Продажний народ в Баранівці, продалися за пару копійок уроди і пішли зривати прапор. Які ж ви су.... і ско.... ,коли всі за вуглами споглядаєте, а що буде далі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор14.06.15, 23:31

      Не продажний народ в Баранівці, його ще немає, але він уже народжується...

      Видалити
  8. Громадянин14.06.15, 22:20

    Невдалий нік ти вибрав, через одну "кулю" ми вже в повній жо...пі ,а на рахунок народу ти правий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Куля летить15.06.15, 04:53

      Нік дуже правильний на те вона й куля щоб не бути в ж..пі ... А дану ситуацію з жо... ми створюємо самі .... Наш народик готовий лягти будь під кого , отакі запроданці ... Так ,скрутно зараз, але вихід з любої ситуаціїї є, навіть з тієї що газ по 7.20, наші батьки ,діди топили дровама, Польша палить дровами, чехи палять по селах дровами бо для Європи теж газ дорогий хто може той платить. А тут у нас кругом ліс, і ліс наш , який належить народу , а не панкам які так думають.

      Видалити
  9. Анонім15.06.15, 08:30

    Ви самі собі суперечите, мовляв добиваєтесь свободи, проте силоміць нав'язуєте свою думку про якісь прапори і т.д., що буцімто тільки Ви праві і більш ніхто, що всі барани а тільки Ви файні хлопаки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.06.15, 12:55

      Соромно й боляче за нашу Баранівку. Так вірилося, що наша молодь, як ніколи, патріотично налаштована... А тут така прикрість. Ні, не буде в нас достойного майбутнього, допоки ми не станемо спражньою нацією. Якби цей прапор зірвала літня людина, котра живе принципами комунізму, можна було б спокійніше відреагувати на це. А тут правопорушнику 16 років!!! То куди ми йдемо? Немає нічого святого в молодого покоління... Були перекотиполем, ним і залишимося...

      Видалити
    2. теж анонім16.06.15, 00:12

      А що ж ви хочете від цієї молоді, коли вони виросли біля лєніна і ще зараз ходять комуняцькими вулицями, а більшість дорослих дотепер переконана, що це не головне і нічого мінять не треба, це наша історія і все таке. От нам ця історія і вилазить боком, бо діти читають в підручниках одне, а в житті бачать інше, то це їх вина, чи дорослих? Два покоління виросло тут за роки незалежності в таких умовах, і далеко не всім повезло з наставниками. То де ж та "святість" у молоді візьметься, коли дорослим байдуже, що робиться довкола? Тому ми нікуди ще не йдемо, лише збираємось.

      Видалити
  10. Колобок15.06.15, 16:45

    Треба зробити аналогічну справу як у Вінниці. Там за розірваного портрета порошенка хлопця вже півроку тримають в сізо. А за спаплюжений прапор - цьому герою в сізо буде беспечніше, бо хлопці з ПС цяцькатись не будуть і те що йому 16 - його не спасе.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім15.06.15, 17:59

    То ви до Європи хочете чи в середньовіччя? Може і хотів симпатизувати цій ніби "новій" силі, але наявність погроз розправою щось відштовхує. В цивілізованих країнах є відповідні органи які займаються відповідними справами і є аполітичними і які діють згідно існуючого в країні закону

    ВідповістиВидалити
  12. Ну на кінець чую від Колобка правильні слова, але ж не один він там той 16- ти річний ''мерзавец и отброс" рвав прапор, там були іще особи які йому допомагали . Привселюдно на площу і там оголошувати йому вирок, покарання яке він має відбувати ,но тільки привселюдно, щоб надалі таке, або інше не повторювалося. І до нас будуть їхати переймати "опыт" з інших регіонів.

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім16.06.15, 01:36

    І щоб прапор почепили й підняли,а він привселюдно покаявся. Бо як не крути,а то символ нашоі перемоги. Другим щоб неповадно було.
    Слава Украіні! ГероямСлава!

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім16.06.15, 08:43

    Анонім15.06.15 17:59 правий
    Проте тут всім писакам я бачу "фіолетово"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.06.15, 13:16

      "Фіолетово" тільки москальським запроданцям. Так, я за те, щоб винного судили відповідні органи. Однак хай несе покарання як зрадник Батьківщини. Спробував би хтось зробити подібне при комуністичному режимі чи навіть у нинішній Росії. Уже давно працював би на лісоповалі десь у тайзі...

      Видалити
  15. фіолетовому оніму16.06.15, 13:37

    а давайте його , розцюлюємо в писок за те що він зробив, якщо всім, що тут каже експерт, щей фіолетово.Всім фіолетово, одному ононіму в 8-43 ранку синювато, а може і зовсім синьо.

    ВідповістиВидалити
  16. А мені здається, що його загребли за щось серйозніше, просто взяв на себе, справа то гниленька))))))

    ВідповістиВидалити
  17. ойойой17.06.15, 07:44

    Прапор поновлений , вчора в 21:00, прослухано штучні вибачення дитяти яке зробило цю шкоду, таке враження , шо йому сказали вибачся то він і вибачився , щирості в його вибачення сильної не було, а замовник того як зірвали прапор відомий але не покараний ну все як у наших українських пінкертонів штатно-типова ситуація. Дитяті 16 років воно не знало що то за прапор , вчилося в школі №2, по історії ніхто нічого не розповідав , майбуть і самі вчителі слабі в данному питанні , про національно -визвольний рух в УКРАЇНІ в 50-х роках минулого століття , і така молодь складає більшу частину, але що тут скажеш коли дорослим все до с... то якими будуть діти , замовника допитали і відпустили ,а він і втік у Київ, далі з ним іде розслідування в телефонному режимі , все робота зроблена. Отак і живуть барани в чанах,з гордою назвою бараніввчани.

    ВідповістиВидалити
  18. Якщо піде по статті за дрібне хуліганство то так і є.

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім17.06.15, 12:49

    Що тут можна сказати. На думку лише спадає народна мудрість - Насильно любим не будеш. Перш ніж прищеплювати любов до стяга потрібно розповісти людям що він приніс для народу, яке добро? проте здається нічого окрім розрухи і кровопролиття

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. народна мудрість17.06.15, 18:56

      Не знання історії , і не знання закону ,не звільняє від відповідальності. Червоно-чорний прапор УПА не приніс ,стільки розрухи і страждань ,як приніс прапор радянського союзу ,за все своє існування під прапором ссср , вивозили українців з їхніх земель ,і розстріли в Биківні, і в таборах гулагу, і приниження людської гідності ,все це і багато іншого поганого , проходило під прапором ссср,знайте історію, вчіть. А тут, насильно ніхто, нікого ,ні до чого не примушує, просто не потрібно глумитися над памяттю, тих ,хто боронив і боронить УКРАЇНУ.Хотілося б пане ононіме побачити твою , прищеплену любов яку ти проявляєш ,до державного прапора УКРАЇНИ і не тільки,а про прапор УПА прочитай в Вікіпедії.
      Під цим прапором ,люди жертвували і жертвують своїм життям,за волю УКРАЇНИ. Так що народна мудрість, ононіме є народною ,а якщо вдаватися до народної мудрості, то самому треба бути хоть трішки з розумом.

      Видалити
    2. Анонім18.06.15, 18:10

      Коли ти так файно назвався, то розкажи все своїми словами, а не вікіпедяєш тут, мабуть сам недавно там прочитав

      Видалити
    3. А ти ононімчику потрудись . і сам почитай , так буде цікавіше , шо зробиш своїми руками і головою ,то довше будеш памятати. Про прапор УПА я знаю ще з 1974року.
      Тоді ще вікіпедяти не було змоги ,про вікіпедію тоді не знали. А вище все і так описане своїми словами читай і вчи історію і в тобі буде все.

      Видалити
    4. Анонім19.06.15, 10:51

      Я бачу людина вище задала запитання про те, що хорошого приніс для людей червоно чорний прапор. проте прочитавши та проаналізувавши відповіді прихильників червоно чорного, можна тільки дійти висновку що вони й самі нічого не знають, окрім загальних фраз.
      А ще додам запитання як саме прибічники червоно чорного борються чи планують боротись з "братками", барижнею та продажними чиновничками які вже сіли на шию простого народу за людей їх не рахують скоро і до лісу і до річки дорога буде закрита для простого трудівника.

      Видалити
    5. А ти прийдеш і ми разом з тобою будемо лад наводити, чи ти за вуглом хоч постояти, понаблюдати ,чи щось вийде чи може не вийде , да ,то чого тоді тобі висовуватися , хай дурні щось роблять , а ти із-за вугла позириш... ти ж розумний...

      Видалити
  20. Одарка17.06.15, 22:35

    А як же люди жили до комуністів, невже краще?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Карась18.06.15, 10:03

      Колись жили гірше, бо не вміли обробляти землю, користовуватися вогонем, не знали колеса і т.д., але цивілізований соціум розвивається. На початку минулого століття в Європі жилось сутужно, а царська Росія, завдяки багатим природнім ресурсам і надлишком дармової робочої сили, до 1913 року успішно розвивалась, що непокоїло заздрісних сусідів. Тому у німців виник проект з дядьком Парвусом, який повернув в Росію майбутнього Лєніна з командою нащадків тих, хто розпинав Христа, а що було далі нам усім відомо. Тепер нас не пускають навіть подивитись як живуть ті заздрісні сусіди без їх спеціального дозволу. Слава КПРС ???

      Видалити