14 червня 2015

Баранівський міськвиконком обговорить підготовку до зими та план роботи на III квартал


18 червня о 14.00 відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради шостого скликання. На порядку денному чергового засідання міськвиконкому 9 питань.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

На засіданні міськвиконкому збираються розглянути питання щодо стану дотримання земельного та природоохоронного законодавства та організації охорони, реставрації та використання пам’яток історії, культури, архітектури та містобудування, парків і скверів на території Баранівської міської ради.

Крім того, члени виконкому мають визначити завдання для підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради:
  1. Про стан дотримання земельного та природоохоронного законодавства на території міської ради.
  2. Про організацію охорони, реставрації та використання пам’яток історії, культури, архітектури та містобудування, парків і скверів на території міської ради.
  3. Про заходи щодо підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.
  4. Про план роботи виконкому міської ради на ІІІ квартал 2015 року.
  5. Про внесення змін до п.1 рішення виконкому від 22.01.2015р. №18 «Про встановлення середньої вартості харчування дітей та розміру батьківської плати за харчування в міському дошкільному навчальному закладі «Сонечко» на 2015 рік».
  6. Про розгляд заяв і клопотань щодо надання дозволів на будівництво, переобладнання та реконструкцію приміщень, інших об’єктів.
  7. Про затвердження заходів на виконання розпоряджень голови Баранівської райдержадміністрації.
  8. Розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ, організацій з інших питань, що входять до компетенції виконавчого комітету (щодо зміни поштових адрес, номерних знаків будівель; щодо надання пільг по батьківській платі за харчування дітей у ДНЗ «Сонечко»; про надання матеріальної допомоги жителям м.Баранівка; а також звернень з інших питань).
  9. РІЗНЕ.

Немає коментарів:

Дописати коментар