06 лютого 2020

У Баранівському районі 38-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством


5 лютого у селищі Довбиш Баранівського району 38-річний місцевий житель підпалив власний сінник та заліз всередину. З вогню чоловіка витягли сусіди та передали в руки працівникам швидкої допомоги.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

5 лютого о 14:36 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди (сінника) в смт Довбиш Баранівського району.

"На місці події було виявлено охоплений вогнем сінник, розташований на відстані 0,5 м до сараю та 1,5 м до житлового будинку. Пожежу вдалося ліквідувати лише о 16:00, не допустивши її поширення на житлову забудову", - інформують рятувальники.

Також на місці події було виявлено та направлено до лікарні каретою швидкої допомоги 38 річного чоловіка, що отримав 7% опіків тіла середньої тяжкості.

У подальшому слідчо-оперативною групою було встановлено, що вищезгаданий громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагався вчинити самогубство.

"На очах у жителів селища чоловік, за допомогою бензину з паяльної лампи, підпалив власний сінник та заліз в осередок загорання. Завдяки сусідам чоловіка вдалося витягти з вогню та стримати до приїзду карети швидкої допомоги. Незважаючи на спроби рятувального підрозділу та населення загасити пожежу, палій намагався підтримати процес горіння гумовими шинами та повторно вскочити у полум'я", - йдеться у повідомленні.

Наразі чоловік перебуває під наглядом персоналу Романівської районної лікарні.

Нагадаємо, 21 січня у селі Стовпи вщент згорів сінник з 2 тоннами сіна та дровами.

фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар