23 січня 2020

У Баранівському районі вщент згорів сінник з 2 тоннами сіна та дровами


21 січня о 17:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у селі Стовпи Баранівського району, розташованого в 45 км від райцентру.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Житомирській області.

На місці події бійці ДСНС встановили, що займання сталося у дерев’яному сіннику площею 15 кв. м, де зберігалося близько 2 тонн сіна та дрова.

Через сильні пориви вітру вогонь встиг повністю охопити споруду та перекинувся на розташовану поруч дерев’яну господарчу будівлю площею 32 кв. м, в якій теж зберігалися рубані дрова, а вже звідти – на шиферний дах ще одного господарського приміщення.

Існувала загроза подальшого розповсюдження пожежі у бік житлового будинку й інших господарчих споруд, розташованих в обійсті.

Зусиллями рятувальників, добровільної пожежної дружини з місцевої нафтобази та працівників сільгосппідприємства о 19:05 пожежу локалізувал, а о 21:15 – ліквідували.

Вогнем знищені сінник, дерев’яна господарча будівля, близько 80 куб. м дров та пошкоджені 15 кв. м покрівлі шлакоблочної господарської споруди і домашнє майно в ній.

Вдалося врятувати житловий будинок та ще дві господарчі будівлі, які залишилися неушкодженими. Загиблих та травмованих немає.

До ліквідації пожежі залучено 6 чоловік та 3 одиниці пожежної і пристосованої техніки. Усі обставини та причина надзвичайної події встановлюються фахівцями.


фото пресслужба У ДСНС у Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар