22 січня 2020

Зеленський призначив нового голову Баранівської райдержадміністрації


20 січня президент України Володимир Зеленський призначив на посаду голови Баранівської райдержадміністрації начальника відділення забезпечення Баранівського райвійськкомату Івана Туровського.

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті глави держави.

«Призначити ТУРОВСЬКОГО Івана Йосиповича головою Баранівської районної державної адміністрації Житомирської області», - йдеться у розпорядженні Глави держави.

Перед призначенням Іван Туровський подав декларацію кандидата на посаду голови райдержадміністрації, вказавши доходи за 2019 рік. Так, у 2019 році він отримав 222 тис. 388 грн зарплати за основним місцем роботи – у Баранівському райвійськкоматі.

Також у минулому році у власності декларанта з’явилась ще одна земельна ділянка, площею 19242 кв.м у селі Мирославль Баранівського району.

Туровський Іван Йосипович проживає в Баранівці, по 31 грудня 2019 працював начальником відділення забезпечення Баранівського райвійськкомату. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Баранівської районної ради від Народної партії.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Івана Туровського на посаду голови Баранівської райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар