04 грудня 2019

Кабмін погодив кандидатуру Івана Туровського на посаду голови Баранівської РДА


На засіданні 4 грудня Кабінет міністрів України погодив кандидатури шести нових голів районних державних адміністрацій у Житомирській області, в тому числі Баранівської РДА - Івана Туровського.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на допис у Facebook нардепа від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка.

Погоджені нові голови РДА у Донецькій і Житомирській областях. Житомирська область: Ананченко Людмила Павлівна - голова Андрушівської РДА; Туровський Іван Йосипович - голова Баранівської РДА; Хоречко Лариса Валеріївна - голова Олевської РДА; Пулковський Віктор Юрійович – голова Радомишльської РДА; Кулик Юрій Анатолійович - голова Ружинської РДА; Баранівський Богдан Олександрович - голова Хорошівської РДА.

Туровський Іван Йосипович подав декларацію кандидата на посаду голови Баранівської РДА 26 листопада. проживає в Баранівці, працював начальником відділення забезпечення Баранівського райвійськкомату, де в 2018 році отримав 182 тис. 893 грн зарплати. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Баранівської районної ради від Народної партії.

Пулковський Віктор Юрійович 12 листопада подав декларацію кандидат на посаду голови Брусилівської РДА, 22 листопада – на посаду голови Радомишльської РДА. Віктор Пулковський проживає в Баранівці, в 2018 році він отримував лише 14 тис. 562 грн страхових виплат та 48 грн процентів. В серпні 2017 року Пулковський подавав декларацію кандидата на посаду «спеціаліст містобудування та архітектури» Баранівської міської ради.

На місцевих виборах 2015 року Віктор Пулковський балотувався до Баранівської міської ради від партії УКРОП і був членом цієї політичної сили.

Нагадаємо, декларацію кандидата на посаду голови Баранівської РДА 14 жовтня подавав власник підприємства з вирощування сільськогосподарських культур Віктор Кондратюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар