26 лютого 2020

Житомирянина, який пограбував будинок у Баранівці суд посадив на 3 роки і 2 місяці


26-річному житомирянину, якого спіймали у Баранівці на викраденні з будинку місцевого жителя нагород та ювелірних прикрас, призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки і 2 місяці.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

Принципову позицію Новоград-Волинської місцевої прокуратури щодо призначення особі покарання, співмірного тяжкості скоєного злочину за викрадення нагород та ювелірних прикрас, підтримав Житомирський апеляційний суд та залишив вирок суду першої інстанції без змін, а скаргу обвинуваченого без задоволення.

Так, вироком Баранівського районного суду особу визнано винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.15, ч.3 ст.185 КК України (закінчений замах на крадіжку, поєднану з проникненням у житло) та призначено покарання – позбавлення волі строком на 3 роки і 2 місяці.

Під час здійснення публічного обвинувачення Новоград-Волинською прокуратурою у суді було наведено достатніх доказів, що беззаперечно довели вину обвинуваченого.

Кримінальну історію у передноворічну ніч скоїв раніше судимий житель міста Житомира.

Зокрема, перебуваючи 31.12.2018 у місті Баранівці, близько 04.00 год ранку увійшов до домогосподарства та, пошкодивши вікно у кухні, проник до житлового будинку. Обшукавши кімнати, виявив та викрав 10 нагороджувальних медалей, один нагрудний орден, ювелірні вироби та інше майно, загальною вартістю понад 20 тис грн.

Спакувавши викрадені речі до спортивної сумки, зловмисник мав намір залишити місце скоєння злочину, однак, як тільки вийшов із будинку, відразу був затриманий поліцією.

Нагадаємо, у ніч на 31 грудня 2018 року у Баранівці 26-річний житомирянин заліз через вікно до будинку місцевого жителя і поцупив ювелірні вироби та інше майно.

Немає коментарів:

Дописати коментар