03 жовтня 2019

У Баранівському районі внаслідок ДТП водій мотоциклу потрапив до реанімації


2 жовтня у результаті дорожньо-транспортної пригоди отримав травми 32-річний мотоцикліст. Після чого його без свідомості було доставлено до реанімаційного відділення Баранівської районної лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"2 жовтня близько 18:50 до Баранівського відділення поліції зателефонував диспетчер спецлінії «103» та повідомив, що між селами Лісове та Ялишів Баранівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що 32-річний водій двоколісника, рухаючись у напрямку села Ялишів, не впорався з керуванням та впав з мотоцикла", - йдеться у повідомленні.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав травми, після чого його без свідомості було доставлено до реанімаційного відділення Баранівської лікарні.

Нині поліція встановлює всі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 2 вересня у Баранівці мотоцикліст в’їхав у бетонну опору лінії електропередач.

Немає коментарів:

Дописати коментар