07 жовтня 2019

У Баранівському районі під час пожежі у будинку господар отримав 70% опіків тіла


6 жовтня у селищі Першотравенськ Баранівського району внаслідок пожежі у житловому будинку 61-річний чоловік отримав близько 70% опіків та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

6 жовтня о 23:30 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Першотравенськ Баранівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди господаря оселі, які побачили вогонь з вікон будинку.

"По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений увесь дім загальною площею 70 кв. м. На порозі будинку знаходився ледве притомний 61-річний господар оселі. Він намагався вибратися із задимленого приміщення. Рятувальники допомогли постраждалому дістатись до карети «швидкої допомоги». Чоловіка з опіками близько 70% тіла госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Раніше вибрався з будинку син господаря, не отримавши травм", - йдеться у повідомленні.

Провівши розвідку всередині помешкання, вогнеборці більше нікого не виявили. Для захисту органів дихання вони застосовували апарати на стисненому повітрі.

За даними рятувальників о 23:50 пожежу локалізували, а о 1:05 - ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будинку та домашні речі. Разом з тим вогнеборці не допустили перекидання полум’я на сарай, який знаходився за три метри від осередку займання.

"Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря оселі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось три чоловіка особового складу на одному пожежному автомобілі", - інформують рятувальники.

Нагадаємо, 2 вересня у селі Климентіївка Баранівського району літній чоловік спалюючи суху рослинність на городі ледь не спалив житловий будинок.


фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар