09 жовтня 2019

Депутат Баранівської міської ради може очолити Житомирську райдержадміністрацію


Депутат Баранівської міської ради Юрій Оханський може очолити Житомирську райдержадміністрацію. Проект розпорядження про призначення розглядали 9 жовтня на засіданні Кабміну.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів України.

Зокрема, були розглянуті проєкти розпоряджень про призначення: голови Бердичівської райдержадміністрації Житомирської області – Димидюк Людмили Вікторівни, голови Житомирської райдержадміністрації – Оханського Юрія Миколайовича, голови Чуднівської райдержадміністрації Житомирської області – Хомича Олександра Степановича.

Оханський Юрій Миколайович є депутатом Баранівської міської ради і до 14 березня 2018 року був секретарем цієї ради. Обраний від партії УКРОП. Декларацію кандидата на посаду голови Житомирської РДА Юрій Оханський подав 25 вересня. За 2018 рік у нього було три зарплати за основним місцем роботи: 83 тис. 774 грн – в Баранівській міській раді; 18 тис. 297 грн – в ПАТ «Житомиргаз»; 21 тис. 628 грн – в ТОВ «Агро-регіон Любар».

Нагадаємо, 23 серпня Володимир Зеленський звільнив 17 очільників райдержадміністрацій у Житомирській області, в тому числі Баранівської РДА Миколу Вельчинського.

Немає коментарів:

Дописати коментар