10 вересня 2019

У Житомирі представили нового керівника головного управління обласної поліції


10 вересня у Житомирі голова Національної поліції України Сергій Князєв представив нового начальника головного управління Національної поліції в Житомирській області Сергія Крупєя.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

Сергій Крупєй з серпня 2017 року працював на посаді заступника начальника ГУНП – начальника кримінальної поліції Житомирської області.

За даними сайту головного управління Нацполіції в Житомирській області, Сергій Крупєй народився 24 лютого 1966 року у Шевченківському районі Харківської області.

Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 1995 року.

Працював оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника відділу та начальником відділу у підрозділах карного розшуку Харківщини та Головного управління карного розшуку Міністерства внутрішніх справ України.

У 2004-2005 роках очолював Макарівський районний відділ ГУМВС Київщини, згодом працював начальником управління карного розшуку цього ж ГУМВС.

З 2008 по 2010 роки був заступником начальника ГУМВС – начальником кримінальної міліції ГУМВС в Київській області. З березня 2017 року проходив службу заступником начальника Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області.

У серпні 2017 року призначений заступником начальника Головного управління - начальником кримінальної поліції ГУНП в Житомирській області.

В декларації заступника начальника ГУНП Сергія Крупєя за 2018 рік зазначено, що він прописаний у Києві, в Житомирі з 28 травня 2018 року орендує квартиру площею 55 кв.м., яка належить Орловій Олені Василівні.

В жовтні 2015 року Крупєй та його дружина стали власниками автомобілів Volkswagen: у полковника поліції – Touareg 2013 року випуску вартістю 950 тис. грн, у його дружини – Beetle 2015 року випуску вартістю 620 тис. грн.

За минулий рік Сергій Крупєй отримав в ГУНП 394 тис. 88 грн зарплати, його дружина заробила в київському приватному охоронному ТОВ «Альфа-щит» 120 тис. 500 грн і ще 60 тис. грн ця фірма заплатила їй за орендоване майно.

Задекларовані готівкові кошти нового начальника ГУНП в Житомирській області – 2,4 млн гривень, 45 тис. доларів та 10 тис. євро.

Екс-начальника головного управління в Житомирській області В'ячеслава Печененко перевели в центральний апарат Національної поліції України.

Нагадаємо, 9 серпня у Баранівському відділенні поліції представили нового начальника.

Немає коментарів:

Дописати коментар