09 серпня 2019

У Баранівське відділення поліції призначили нового начальника


9 серпня у Баранівському відділенні поліції представили нового начальника. Ним став майор поліції Анатолій Корнієць, який до цього часу працював начальником відділення поліції у місті Чуднів.

Нового очільника Баранівського ВП представив заступник начальника ГУНП в Житомирській області Андрій Мамульчик.

Майор поліції Корнієць Анатолій Іванович народився 18 липня 1983 року у селі П'ятка, що в Чуднівському районі Житомирської області. Одружений, має двох дітей.

Закінчив Національну академію внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році. Останнє місце роботи перед призначенням до Баранівки - начальник Чуднівського відділення поліції Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області.

Нагороджений відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції".

В декларації Анатолія Корнійця за 2019 рік зазначено, що він прописаний у Чуднові.

У власності декларанта є земельна ділянка площею 2 га та право користування автомобілем Chevrolet NIVA, 2005 року випуску. На рахунках в банках кошти відсутні.

У власності дружини Анатолія Корнійця є квартира загальною площею 60,9 кв.м.

За минулий рік Анатолій Корнієць отримав в ГУНП в Житомирській області 148 тис. 213 грн зарплати, 1 тис. 265 грн соціальних виплат учасникам АТО та 559 грн інших заохочень.

Його дружина заробила в ГУНП в Житомирській області 75 тис. 563 грн зарплати.



Екс-начальник Баранівського відділення поліції, підполковник поліції Олексій Гнатюк переведений на посаду начальника Чуднівського відділення поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар