06 серпня 2019

Баранівська міськрада за кошти на розвиток ОТГ побудує дорогу до міні-сироварні


Баранівська міська рада планує за рахунок державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ витратити майже 1,5 млн грн на будівництво під’їзної дороги до міні-сироварні у селі Рогачів.

Інформація про тендер опублікована на порталі Prozorro.

Понад півмільйона коштів планують освоїти вже у 2019 році, решту - протягом 2020 року.

"Джерелом фінансування робіт є кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури ОТГ, а також інші кошти (в т.ч. кошти місцевого бюджету). Розмір бюджетного призначення на 2019 рік складає станом на 19.02.2019 року 534640,15 грн, на 2020 рік - 924571,85 грн", - йдеться в оголошенні на порталі Prozorro.

Як зазначено у додатку №3 тендерної документації, об'єктом робіт є будівництво під’їзної дороги до міні-сироварні, розташованої у селі Рогачів Баранівського району.

Згідно реєстру отриманих тендерних пропозицій, участь у тендері взяли: ВКФ "Урарту", ТОВ "Будівельна компанія "Сагат", ПП "Єробуд-9" та ФОП Сидорчук Валерій Вікторович.

Найнижча вартість тендерної пропозиції була запропонована ВКФ "Урарту". Аукціон завершився 6 серпня та наразі очікує рішення членів тендерного комітету.

Роботи планується здійснити на виконання умов грантового договору в рамках проекту "Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ".

Нагадаємо, на реалізацію проекту "Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ" планували залучити більше 760 тис. євро. Співзаявником проекту виступило ТОВ «Галекс-Агро», яке мало спрямувати 190 тис. євро на створення органічної ферми.

фото з соцмережі Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар