07 серпня 2019

Кам'янобрідський ліцей отримає 10 комплектів персональних комп’ютерів


Кам'янобрідський ліцей імені В'ячеслава Чорновола отримає 10 комплектів персональних комп’ютерів, які придбали на умовах співфінансування обласного та районного бюджетів.

Про це повідомляє пресслужба Баранівської райдержадміністрації.

"5 серпня 2019 року 10 персональних комп'ютерів  для Кам'янобрідського ліцею імені В'ячеслава Чорновола отримав відділ освіти, охорони здоров'я, сім'ї, молоді, спорту та культури Баранівської райдержадміністрації в управлінні освіти і науки Житомирської облдержадміністрації. Придбали комп’ютери на умовах співфінансування: 90% – кошти обласного бюджету, 10% – кошти місцевих бюджетів", - йдеться у повідомленні.

До комплекту входить: персональний комп’ютер (моноблок), вмонтовані колонки, блок живлення, оптична USB мишка, USB клавіатура, пакет програмних засобів офісного призначення, відповідне програмне та спеціалізоване програмнезабезпечення. 

За інформацією облдержадміністрації, загалом цьогоріч комп’ютерна техніка надійде у 26 шкіл у районах та 50 шкіл в об'єднаних територіальних громадах Житомирщини, в яких співвідношення кількості школярів на 1 персональний комп'ютер перевищує 10 учнів.


фото пресслужби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар