30 грудня 2017

У Бараніській міськраді підписали грантовий контракт з Євросоюзом


29 грудня у Баранівській міській раді підписали грантовий контракт з Євросоюзом для реалізації проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об'єднаної територіальної громади».

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Проект складається з чотирьох компонентів. У рамках першого компоненту планується будівництво органічних виробничих потужностей: органічна ферма компанії "Галекс-Агро" та органічний міні-сирний комбінат "Мілка". Ці два об'єкти функціонуватимуть у Рогачеві.

У рамках другого компоненту буде створено Агенцію місцевого органічного розвитку і закуплено меблі та обладнання для її роботи за рахунок Євросоюзу. Агенція відіграватиме роль посередника між органами місцевого самоврядування, бізнесом та молоддю.

Ідея третього компоненту полягає у тому, щоб переосмислити школу, як фактор розвитку громади і забезпечити кар’єру молодих людей у своїх населених пунктах.

Школи Баранівської об'єднаної громади та технічний коледж стануть допоміжними для впровадження нової бізнес-орієнтованої шкільної програми. Міністерство освіти і науки України підтримало Проект як такий, що відповідає реформам української школи.

Четвертим компонентом передбачено розробку ГО «Інститут громадянського суспільства» Плану місцевого економічного розвитку Баранівської міської об'єднаної територіальної громади, основою якого стане Стратегія розвитку Баранівської міської ОТГ.

Термін реалізації проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської об'єднаної територіальної громади» становить три роки.

фото прес-служби міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар