05 січня 2018

У селищі Першотравенськ провели міжобласний турнір з баскетболу


4 січня у Першотравенській школі відбувся турнір з баскетболу серед юнаків з Житомирської та Хмельницької областей на кубок та грошову премію від спільного українсько-італійського підприємства «Ріф-1».

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Привітали учасників змагань та побажати юним спортсменам перемог до Першотравенська прибули голова федерації баскетболу Житомирської області Григорій Засік, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь, начальник управління економічного, агропромислового розвитку, архітектури та ЖКГ Баранівської РДА Володимир Хіміч та голова Першотравенської селищної ради Олександр Денисюк.

У турнірі взяли участь п’ять команд: з Житомира, Бердичева, Шепетівки, Полонного, а Баранівський район представила команда баскетболістів Першотравенської школи.

У результаті змагань І місце виборола команда баскетболістів міста Полонного. ІІ місце здобула команда селища Першотравенська, а ІІІ місце посіла команда міста Бердичева.

Спортсмени отримали солодкі подарунки від управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської ОДА та голови Першотравенської селищної ради, а також довідкову літературу про розвиток баскетболу від голови федерації баскетболу Житомирської області.

По завершенню змагань гостям представили учнів, які займаються важкою атлетикою, ознайомили з тематичними навчальними кабінетами школи, розповіли про спортсменів-переможців обласних та Всеукраїнських змагань, а також запросили на чемпіонат області з важкої атлетики, який відбудеться 18 січня 2018 року на базі Першотравенської школи.

Як зазначено у повідомленні, захід відбувся завдяки плідній співпраці голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського з управлінням сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та інвестиційною компанією «Ріф-1».





фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар