15 квітня 2019

У Баранівському районі водій та пасажирка скутера отримали травми у ДТП


14 квітня у селі Дібрівка близько 1.00 ночі 33-річний водій скутера та його 19-річна пасажирка у результаті падіння отримали травми та були ушпиталені до відділення інтенсивної терапії районної лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що водій скутера «Honda», 33-річний житель Баранівського району, рухаючись вулицею села не впорався з керуванням унаслідок чого сталося падіння транспортного засобу.

У результаті ДТП водій скутера та його пасажирка, 19-річна місцева жителька, отримали травми та були ушпиталені до відділення інтенсивної терапії Баранівської райлікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 24 березня на автодорозі Дубрівка-Висока Піч зіштовхнулись автомобіль та гужовий віз, а у селі Володимирівка мотоцикліст скоїв наїзд на велосипедиста.

Немає коментарів:

Дописати коментар