25 березня 2019

У Баранівському районі за одну добу четверо людей отримали травми у ДТП


24 березня на автодорозі Дубрівка-Висока Піч зіштовхнулись автомобіль та гужовий віз, а у селі Володимирівка мотоцикліст скоїв наїзд на велосипедиста. Поліція розпочала досудові розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

24 березня близько 17:50 у Берестівці, на автодорозі Дубрівка-Висока Піч, водій автомобіля Peugeot, 55-річний житель Баранівки, скоїв наїзд на гужовий віз, який, за попередніми даними, здійснював маневр повороту та не надав переваги у русі автомобілю.

У результаті ДТП травми отримали двоє жителів району, які знаходились на возі. Обох було ушпиталено до травматологічного відділення Баранівської районної лікарні.


Цього ж дня близько 20:00 дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Володимирівка.

Попередньо, водій мотоцикла «Днепр», 28-річний житель Новограда-Волинського, рухаючись у напрямку села Суємці, здійснив наїзд на велосипедиста, 65-річного жителя Баранівки, який рухався назустріч. У результаті ДТП обидва водія отримали травми. Велосипедиста ушпиталили до травматологічного відділення Баранівської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин обох подій у рамках відкритих кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 16 березня у Житомирському районі житель Баранівки збив насмерть пішохода.

Немає коментарів:

Дописати коментар