18 березня 2019

41-річний житель Баранівки збив насмерть пішохода у Житомирському районі


16 березня у селі Березини Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода. 41-річний житель міста Баранівка здійснив наїзд на пішохода. Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"16 березня близько 19.30 на 124 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Березини Житомирського району, водій автомобіля Audi А6, 41-річний житель м. Баранівки, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясовують обставини події та встановлюють особу загиблого. Його прикмети: на вигляд 45-50 років, зріст близько 160-165 см, середньої тілобудови. Був одягнений у джинси синього кольору, чорну футболку та чорну кофту, куртку чорного кольору зі шкірзамінника, черевики коричневого кольору. При собі мав рюкзак сірого кольору.

Якщо ви володієте інформацією про обставини вказаного ДТП, прохання звернутися до найближчого відділу поліції або за телефоном (0412) 40-78-03 чи на спецлінію 102.

Немає коментарів:

Дописати коментар