26 березня 2019

У Баранівському районі 16-річна дівчина повісилась на мотузці у власному будинку


У селищі Кам'яний Брід Баранівського району покінчила життя самогубством 16-річна місцева жителька. Тіло дівчини знайшли 25 березня повішеним на мотузці у підсобному приміщенні її рідні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"25 березня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла юної жительки одного із сіл району, яка покінчила життя самогубством, повісившись на мотузці у підсобному приміщенні за місцем свого проживання", - йдеться у повідомленні.

Про загиблу відомо, що вона проживала разом із батьком і 2 братами. Навчалась у 10 класі місцевої школи. Матір померла. Раніше сім’я у поле зору правоохоронців не потрапляла.

Під час першочергових заходів поліцейські з’ясували, що певний час вона перебувала у Новоград-Волинському районі, де проживає її 20-річний знайомий.

Додому дівчина повернулась 24 березня ввечері і пожалілась батькові на суперечки з матір’ю хлопця, а наступного дня старший брат і батько знайшли у хаті передсмертну записку, залишену дівчиною, а потім виявили у підсобному приміщенні і її тіло.

За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини та причини, які могли призвести до трагедії.

Немає коментарів:

Дописати коментар