26 березня 2019

У Баранівському районі пасажир автівки спробував дати поліцейському 200 грн хабара


25 березня у Баранівському районі за допущене водієм правопорушення пасажир автівки спробував «домовитись» з поліцейськими, вкинувши до салону патрульної машини як відкупне 200-гривневу купюру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

25 березня у Баранівському районі працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили «Мерседес», керманич якого, 29-річний житель Хмельниччини, під час руху не був пристебнутий паском безпеки. У ході перевірки водійських документів було викрито відсутність у чоловіка посвідчення на право керування транспортним засобом.

"За таких обставин поліцейські попередили керманича про притягнення його до адміністративної відповідальності. Правоохоронця, який підійшов до службової автівки за бланками раптово випередив пасажир «Мерседеса», який як відкупне вкинув до салону 200-гривневу купюру й, незважаючи на роз’яснення поліцейського про наслідки подібного протиправного діяння, наполягав на своєму", - йдеться у повідомленні.

За таких обставин на місце події працівники СРПП викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції, яка й задокументувала пропозицію неправомірної вигоди.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України. За чинним законодавством чоловіку загрожує кримінальна відповідальність і покарання у вигляді значного штрафу, обмеження або позбавлення волі строком до 4 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар