07 листопада 2018

Першачкам Кам’янобрідської та Першотравенської шкіл придбали нові одномісні парти


У рамках проекту «Нова українська школа» для учнів перших класів Кам’янобрідської та Першотравенської шкіл придбали 134 одиниці сучасних меблів на загальну суму 84 тис. 600 грн.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Створення нового освітнього простору з урахуванням комфортних умов та впровадження інноваційних підходів у навчанні є одним із найбільш важливих завдань під час втілення концепції нової української школи. Тож у рамках проекту «Нова українська школа» для учнів 1-х класів Кам’янобрідської та Першотравенської шкіл за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам придбано 134 одиниці сучасних меблів (одномісні парти і стільці) на загальну суму 84 тис. 600 грн", - йдеться у повідомленні.

За словами голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського, придбані комплекти меблів - це один із важливих кроків у формуванні Нової української школи.

«Нова українська школа – це перш за все зручний освітній простір. Тож один із важливих кроків до її формування вже зроблено», - сказав Микола Вельчинський.

Нагадаємо, до кінця року у всіх школах Баранівського району класи з першачками мають забезпечити комплектами обладнання, до якого входить ноутбук, ламінатор та принтер.

фото прес-служби райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар