02 листопада 2018

Баранівська міська рада готова заплатити майже 40 млн грн за «Прозорий офіс»


Баранівська міська рада планує до кінця 2019 року побудувати в центрі міста «Прозорий офіс» з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру і готова заплатити за нього 39,7 млн грн.

Інформація про тендер опублікована на порталі Prozorro.

"Будівництво прозорого офісу з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру за адресою: вул. Звягельська, 7Б, м. Баранівка. Баранівський район, Житомирська область. Очікувана вартість: 39 716 312 грн", - йдеться в оголошенні на порталі Prozorro.

Предмет договору складається з двох пускових комплексів (двох черг):
-1-й пусковий комплекс: Прозорий офіс (1-ша черга будівництва), який планується фінансувати за кошти державного та місцевого бюджету;
-2-й пусковий комплекс: Торгово тренінговий центр (2-га черга будівництва), який буде частково профінансований коштом Європейського Союзу, відповідно до взятих Баранівською міською радою зобов’язань в рамках виконання проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» згідно грантового договору.

Згідно реєстру отриманих тендерних пропозицій, участь у тендері взяли: ФОП "Дерев'янко Валентина Миколаївна", ТОВ "Будівельна компанія "Сагат", ПРБФ "Комунальник" та ТОВ НВФ Термоуніверсал. Найнижча вартість тендерної пропозиції була запропонована ТОВ НВФ Термоуніверсал і склала 31 460 365,45 грн. Аукціон завершився 16 жовтня, а 19 жовтня члени тендерного комітету прийняти рішення про відхилення всіх тендерних пропозицій.

19 жовтня міська рада оголосила новий тендер на будівництво «Прозорого офісу». Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 6 листопада, початок аукціону - 7 листопада.

Нагадаємо, Баранівська громада отримає 7,2 млн грн на будівництво «Прозорого офісу»

4 коментарі:

  1. Анонім03.11.18, 07:07

    Потрібно думати не про офіс,а про те щоб виплачувати зарплати вчителям, медикам не закривати школи та медпункти на селі.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.11.18, 19:44

    Це якраз те що не хватає.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім05.11.18, 08:00

    Брєд сивої кобили.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім13.11.18, 22:36

    Так, справді, я сплю і бачу цей чудовий «Прозорий офіс» з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру, а також цей чудовий дитячий майданчик у центрі міста біля пам'ятника Т. Шевченка із зоною відпочинку, а ще неперевершений стадіон з новими сидіннями... А 7,2 млн. гривень вкотре покладемо у кишені наших "Баранівських олігархів"

    ВідповістиВидалити