11 жовтня 2018

Баранівська громада отримає 7,2 млн грн на будівництво «Прозорого офісу»


Баранівська об'єднана громада отримає 7,2 млн грн субвенції з держбюджету на створення і забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».

Про це повідомляє Офіс реформ у Житомирському регіональному відділенні Асоціації міст України.

10 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив розподіл у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».

"Такі ЦНАПи надаватимуть, у тому числі, послуги соціального характеру. Загальний обсяг субвенції складає 42 083,568 тис. грн. Згідно з даним розподілом 2 громади у Житомирській області отримають держсубвенцію: місто Житомир - 15 840,687 тис. грн, Баранівська ОТГ - 7 200,000 тис. грн. Кошти будуть остаточно розподілені після погодження з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці лютого Баранівську громаду внесли до Переліку міст обласного значення та ОТГ, що мають намір створити ЦНАП у форматі «Прозорий офіс».

Немає коментарів:

Дописати коментар