03 жовтня 2018

Юні лісівники з Баранівки посіли III місце на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв


Команда Баранівського шкільного лісництва «Паросток» посіла III місце серед 23 кращих команд зі всієї України на ХІІ Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв, який відбувся наприкінці вересня у Сумах.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

Шкільне лісництво «Паросток» з Баранівки на Всеукраїнських змаганнях представляло команду Житомирської області, як переможці обласного зльоту шкільних лісництв.

У самому зльоті взяли участь 23 команди кращих учнівських лісництв з усіх областей України. Оцінювалися роботи за оформлення виставки-презентації досягнень та за відкритий захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства.

Баранівську команду представляли Костянтин Дмитрук, Вікторія Осіпчук, Світлана Деревянко та керівники шкільного лісництва Марина Менська і Олена Присяжнюк. За оформлення виставки та презентацію учнівського лісництва, «паростківці» отримали 3 місце.

Програмою зльоту були передбачені практичні заняття, майстер-класи з інноваційних технологій лісорозведення та лісовідновлення, засідання творчих груп, конкурсно-пізнавальні та екскурсійні заходи (квести, ігри), відвідування Краснопільського та Тростянецького лісгоспів, висаджування пам’ятної алеї «Коло дружби».




фото прес-служби Житомирського ОУЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар