02 жовтня 2018

Баранівський Центр первинної медико-санітарної допомоги очолить лікар з Довбиша


Переможцем конкурсу на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради стала Тетяна Пісчанська.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської иімької ради.

"1 жовтня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможця на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради. Оскільки на конкурс було подано документи лише одним претендентом, то після обговорення кандидатури претендента та вивчивши подані ним документи і конкурсні пропозиції щодо перспективного розвитку підприємства, члени конкурсної комісії шляхом відкритого поіменного голосування визначили переможцем конкурсу Пісчанську Тетяну Володимирівну. Кандидатура переможця конкурсного відбору має бути внесена на затвердження сесії міської ради", - йдеться у повідомленні.

Довідково: Тетяна Пісчанська наразі обіймає посаду головного лікаря КНП "Довбиський селищний ЦПМСД" Довбиської селищної ради. Згідно декларації за 2017 рік, проживає у селищі Пулини Житомирської області. Сума доходу (заробітна плата), отримана декларантом у 2017 році, склала 174 тис. 281 грн. У власності декларанта перебуває житловий будинок загальною площею 68,4 кв. м (1%) та земельна ділянка площею 3200 кв. м.

Нагадаємо, колишній головний лікар ЦПМСД Володимир Сус 3 вересня звільнився з посади за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію. Наразі обов'язки головного лікаря виконує його заступник з медичного обслуговування населення Ніла Дмитрук.

фото прес-служби Баранівської міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар