16 жовтня 2018

Дитяче відділення Баранівської райлікарні укомплектували новими меблями


У палатах дитячого відділення Баранівської комунальної центральної районної лікарні встановили нові меблі, а в санітарній кімнаті планують покласти нову плитку, встановити душову кабіну та бойлер.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Баранівська комунальна центральна районна лікарня разом із міською радою висловлюють подяку народному депутату Володимиру Литвину, який з коштів субвенції на соціально-економічний розвиток виділив 50 тис. грн на придбання меблів для дитячого відділення КЦРЛ. Матраси на ліжка надав один із благодійних фондів, які постійно підтримують нашу лікарню. Дякуємо також і активному жителю Баранівки Володимиру Хохлюку, за ініціативи якого все це сталось. Володимир Дем’янович на досягнутому не зупинився і працює над пошуком можливостей щодо оновлення санітарної кімнати. У ній планують покласти нову плитку, встановити душову кабіну та бойлер", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, для їдальні стаціонару райлікарні жителі міста назбирали півтони продуктів.



фото прес-служби Баранівської міськради

2 коментарі:

  1. Анонім17.10.18, 19:56

    це для показу хтось для піару зробив. Яз дитиною пролежала в лікарні ліжка і постільпросто жах. Но коли приіхала комісія із житомира поміняли нову постіль а мамочок попросили що незатирали та не помастили постіль.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.11.18, 11:05

      Може тепер все буде так як треба. Поживемо побачимо.

      Видалити