16 жовтня 2018

Напередодні Дня захисника України у Баранівському лісмисгоспі привітали захисників


Напередодні Дня захисника України у Баранівському лісмисгоспі привітали зі святом 15 учасників бойових дій в ході антитерористичної операції на сході України, які нині працюють на підприємстві.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

"15 учасників бойових дій в ході антитерористичної операції на сході України працюють нині в Державному підприємстві "Баранівське лісомисливське господарство". Напередодні Дня захисника України колектив лісгоспу привітав колег зі святом та щиро подякував їм за мужність і героїзм, за те, що з честю виконали свій громадянський обовязок та стали на захист рідної землі. Адміністрація підприємтва вручила їм та ще 2 учасникам бойових дій в Афганістані грошові винагороди та оголосила подяки", - йдеться у повідомленні.






1 коментар:

  1. Анонім26.10.18, 06:53

    Зате наш " УСПІШНИЙ МЕР " а ні словом не згадав про учасників бойових дій,соромно було дивитись на "сотню" мешканців, на честь свята.Ось відношення "великого патріота" - як Душко себе називає, іде по принципу - кладу руку на серце і чим голосніше співаю гімн УКРАЇНИ та усім кричу ,що я патріот - ГАНЬБА !!!

    ВідповістиВидалити