17 вересня 2018

У Баранівському районі через коротке замикання загорівся продуктовий магазин


15 вересня у селищі Кам’яний Брід через коротке замикання сталася пожежа у продуктовому магазині, у результаті якої знищено 24 кв. м перекриття та частково пошкоджено оздоблення стін і продукти.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"15 вересня, о 21:19 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній будівлі продуктового магазину в смт Кам’яний Брід Баранівського району. Про це рятувальників сповістили випадкові свідки події, які побачили дим, що виходив з будівлі. На місці виклику рятувальники встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині магазину та вогнем частково охоплено перекриття. Зусиллями 2 чергових відділень рятувальників о 22:30 пожежу вдалося локалізувати та о 23:25 – ліквідувати. Вогнем знищено 24 кв. м перекриття, частково пошкоджено продукти та внутрішнє оздоблення стін. Загиблих та травмованих немає", - йдеться у повідомленні.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 4 вересня у Полянках загорілася літня кухня та сарай місцевого жителя.

Немає коментарів:

Дописати коментар