11 вересня 2018

Депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову сесію наприкінці вересня


27 вересня о 10:00 відбудеться 24 сесія Баранівської міської ради 8 скликання, під час якої депутати збираються розглянути питання комунальної власності, а також земельні та кадрові питання.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають затвердити акт приймання-передачі багатофункціональних пристроїв з балансу управління соціального захисту населення на баланс Баранівської міської ради та визначити орган контролю за додержанням законодавства про працю.

На розгляд 24 сесії міської ради вносяться такі питання:
  1. Про затвердження акта приймання-передачі багатофункціональних пристроїв з балансу управління соціального захисту населення на баланс Баранівської міської ради.
  2. Про визначення органу контролю за додержанням законодавства про працю.
  3. Про призначення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради.
  4. Питання комунальної власності.
  5. Земельні питання.
  6. Різне.
Довідково: Колишній головний лікар комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Володимир Сус 3 вересня звільнився з посади за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію. Наразі обов'язки головного лікаря виконує заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Ніла Дмитрук.

Немає коментарів:

Дописати коментар