06 вересня 2018

У селищі Полянка через коротке замикання згорів сарай, гараж і мотоцикл


4 вересня у смт Полянка загорілася літня кухня та сарай місцевого жителя. Також існувала загроза поширення полум’я на два житлові будинки, розташовані на відстані двох метрів від осередку горіння.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"На місце події виїхали вогнеборці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка. З’ясувалося, що вогнем повністю охоплені сарай, гараж та покрівля літньої кухні. Усі три споруди дерев’яні. Також існувала загроза поширення полум’я на два житлові будинки, розташовані на відстані 2-х м від осередку горіння", - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі залучив ще одне відділення вогнеборців. Окрім цього на допомогу під’їхав автомобіль Баранівського лісгоспу.

Одночасно з гасінням рятувальники також подавали воду на охолодження сусідніх будівель.

За даними пожежних, о 15:50 пожежу локалізували, а о 16:45 - повністю ліквідували. У результаті пожежі вогнем знищено сарай, гараж та мотоцикл, що в ньому знаходився, домашню птицю та худобу, а також покрівлю літньої кухні. Проте рятувальникам вдалося запобігти розповсюдженню вогню у середину літньої кухні та на два житлові будинки.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 6 рятувальників, 2 пожежні автомобілі, а також автоцистерна та 2 працівника лісгоспу. За попередньою інформацією, загоряння сталося через коротке замикання велектромережі. Застаріла проводка була прокладена по дерев’яній стіні сараю. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 14 липня у селі Глибочок Баранівського району загорілася літня кухня.



фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар