03 вересня 2018

У Баранівській громаді перший дзвоник пролунав майже для 2,5 тисяч учнів


Новий навчальний рік у Баранівській громаді розпочався для 2442 школярів. Вперше за шкільні парти у школах громади сіли 271 першокласник, до одинадцятих класів пішли 98 учнів.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти міської ради.

"За даними на 3 вересня у Баранівській громаді за шкільні парти сіло 2442 учні, з яких 271 - першокласники, 98 - учні одинадцятих класів", - йдеться у повідомленні.

За даними відділу оствіти Баранівської райдержадміністрації, у школах, що мають районне підпорядкування (селище Кам'яний Брід та селище Першотравенськ) до перших класів пішли 74 учні, до одинадцятих - 36. Загальна кількість школярів обох селищ - 711.









Фоторепортажі зі свят Першого дзвоника у школах громади та району дивіться у стрічці публікацій загальнодоступної групи місто Баранівка у соцмережі Facebook.

2 коментарі:

  1. Анонім06.09.18, 22:56

    Всіх учителів та школярів з початком нового навчального року!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.10.18, 07:47

    Із цих 271 - 12 діток пішли у перший клас у Старій Гуті,школу яку приїхав закривати наш "великий" керманич Душко.Зустрівшись із деякими "лояльними" батьками типу його секретар Мартинюк Людмила та інші,але зібралося багато людей небайдужих. В пилу свого "какословія" висловився (дослівно передаємо його слова) - Я ПЛЮВАВ НА ВАШИХ ДІТЕЙ. На що люди виразили йому теж свою недовіру встали і вийшли не ставши слухати - ГАНЬБА ТАКОМУ КЕРІВНИКУ ЯКИЙ ПЛЮЄ НА НАШИХ ДІТЕЙ

    ВідповістиВидалити