30 серпня 2018

У Баранівському районі продовжують ремонтувати дороги місцевого значення


Працівники філії «Баранівський райавтодор» вже поклали 78 тонн асфальтного покриття на площі 650 кв. м в селі Суємці. Також активно тривають роботи на дорозі Баранівка-Деревищина в селі Табори.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Працівники філії «Баранівський райавтодор» отримали одномісячну заробітну плату та 300 тис. грн для закупівлі бітуму, щебеню та паливно-мастильних матеріалів. Наразі філією «Баранівський райавтодор» вже проведено ямковий ремонт дороги в селі Суємці: покладено 78 тонн асфальтного покриття на площі 650 кв. м дороги. А також активно тривають роботи на дорозі Баранівка-Деревищина в селі Табори", - йдеться у повідомленні.

За словами голови Баранівської РДА Миколи Вельчинського, за його пропозиціями до переліку необхідних робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автодоріг місцевого значення в Житомирській області на 2018 рік було додатково включено ремонт доріг: Явне-Баранівка-Висока Піч через Лісове, Кам’яний Брід-Тартак, Рогачів-Довбиш-Дібрівка, Новоград-Волинський-Ярунь-Баранівка через Суємці, Рогачів-Довбиш-Млини, Баранівка-Полянка, Баранівка-Деревищина через Кашперівку, Залужне-Довбиш.

"Ремонт автомобільних доріг місцевого значення в районі й надалі продовжуватиметься, адже це питання перебуває на особливому контролі голови РДА", - зазначає прес-служба.

Нагадаємо, на дорогах Баранівського району ліквідували ямковість на 25,2 тис. кв. м.



фото прес-служби Баранівської РДА

4 коментарі:

  1. Анонім31.08.18, 21:36

    А коли це вже свято буде і у нас в Баранівці,дороги в місті як після бомбування,яма на ямі.По всіх селах дороги поремонтують, а у нас як завжди,або пізно або гроші скінчились.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.09.18, 16:06

    А коли продовжать ремонт автодороги від села Табори в сторону сіл Кашперівка, Жари?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.09.18, 23:00

    Засипте ями на Звягельській хоть би так як на Соборній раз вже ремонт не можете.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім07.09.18, 09:19

    Щодо ремонту доріг в Баранівці,то всі питання до мера

    ВідповістиВидалити