29 серпня 2018

Мешканців Баранівського району просять допомогти райлікарні з овочами


Міська рада просить усіх небайдужих жителів Баранівського району долучитися до збору продуктів городництва для потреб їдальні Баранівської комунальної центральної районної лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Баранівська міська рада спільно з Баранівською комунальною центральною районною лікарнею оголошує акцію «Допоможи лікарні овочами». Усіх небайдужих жителів Баранівської, Дубрівської, Довбиської громад, селищ Кам’яний Брід та Першотравенськ просимо долучитися до доброї справи збору продуктів городництва (картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви та ін.) для харчування пацієнтів Баранівської комунальної центральної районної лікарні. Звертайтеся до завідуючої складом КЦРЛ за тел. 0978441361, або доставляйте овочі безпосередньо в склад, що знаходиться на території лікарні (за приміщенням поліклініки) за адресою м. Баранівка вул. Звягельська,66. Бажаючі долучитися до гарної справи жителі селищ та сіл можуть звертатися до в.о. старост і селищних голів за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

1 коментар:

  1. Олександр05.09.18, 08:38

    А чому б не закупити овочі на оптовому ринку , без тендера , на кошти які наполегливо ("добровільно-примусово")вимагають як добровільний внесок з підприємців на допомогу міській раді для проведення дня міста??? Сума має бути досить значна , якщо з одного магазинчика благодійний внесок буде становити близько 2000 грн.

    ВідповістиВидалити