04 липня 2018

У Баранівському районі вогонь знищив близько 70 кв. м покрівлі господарської будівлі


3 липня у селі Глибочок Баранівського району загорілась господарська будівля. Рятувальники пожежу загасили, однак вогонь встиг знищити близько 70 кв. м даху будівлі, загиблих та травмованих немає.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"3 липня о 10:48 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у селі Глибочок Баранівського району. На місце події було направлено черговий караул 15 ДПРЧ м.Баранівка у складі 3 чоловік. На момент прибуття рятувальників полум’ям було охоплено дах господарської споруди. На гасіння пожежі та попередження розповсюдження вогню будо подано 2 стволи. Згодом, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткової техніки та подачу ще одного ствола, завдяки чому вдалося запобігти розповсюдженню полум`я на всю площу та сусідню споруду", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 11:25 пожежу локалізували, а о 12:50 - повністю ліквідували. Вогнем пошкоджено близько 70 кв. м даху господарської споруди.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, 23 травня у селищі Полянка загорілась дерев’яна господарська будівля.


фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар