25 травня 2018

Баранівські вогнеборці врятували від повного знищення вогнем житловий будинок


23 травня у селищі Полянка Баранівського району загорілась дерев’яна господарська будівля в приватному домоволодінні одного з місцевих мешканців. Пожежу виявив сусід, який і сповістив рятувальників.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

23 травня о 2:25 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні в смт Полянка Баранівського району. Про це рятувальників сповістив сусід, який пізно вночі побачив вогонь, що охопив декілька будівель розташованих навпроти.

На місці події рятувальники встановили, що осередок загоряння знаходиться в дерев’яній господарській будівлі, яка вже була повністю охоплена вогнем. До того ж, загоряння розповсюдилося на дахи розташованої майже впритул літньої кухні, житлового будинку, ще однієї господарської будівлі та сусідського сараю. Зважаючи на всі фактори ризику, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби.

О 3:15 пожежу локалізували, а о 4:55 – ліквідували. Вогнем знищено дерев’яну господарську споруду, 10 м2 фронтону житлового будинку та покрівлі господарських будівель. Загиблих та травмованих не має. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців ДСНС вдалося врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок та 3 господарські будівлі.

До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 12 травня баранівські рятувальники протягом доби приборкали дві пожежі.


фото прес-служби У ДСНС у Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар