05 липня 2018

Баранівська міська рада шукає директора міжшкільного ресурсного центру


Баранівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора «Баранівського міжшкільного ресурсного центру Баранівської міської ради». Документи приймають до 23 липня.

Оголошення про проведення конкурсу опубліковане на офіційному сайті Баранівської міської об'єднаної територіальної громади.

"Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальний заклад «Баранівський міжшкільний ресурсний центр Баранівської міської ради» Найменування посади та умови праці: Директор закладу освіти. Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду: Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню посадових обов'язків", - йдеться в оголошенні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (3-й поверх, каб. № 34). Останній термін подачі документів: 23 липня (до 17:00). Конкурс відбудеться 25 липня.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсного відбору можна отримати за номером телефону: (097) 530-35-85, або електронною поштою: baranivkaosvita@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар