13 березня 2018

Заступник мера Баранівки, депутат облради від УКРОПу купила Lexus за 470 тис. грн


Перший заступник Баранівського міського голови з питань діяльності виконавчого органу ради, голова фракції УКРОП в Житомирській обласній раді Наталія Кокітко за 470 тис. грн купила Lexus.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Кокітко оприлюднила 8 лютого. Зазначається, що власницею легкового авто Lexus RX 350 2007 р.в. депутат облради стала 6 лютого. Автівку вона купила за 470 тис. грн у громадянки Сюндюкової Юлії Володимирівни.

В Єдиному державному реєстрі декларацій є декларація про доходи за 2016 рік Сендюкової Юлії Володимирівни – провідного консультанта-адміністратора територіального сервісного центру в м. Вінниця Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області, якій з жовтня 2016 року належав аналогічний автомобіль. Задекларована вартість Lexus RX 350 2007 року випуску на дату набуття права власності – 25 тис. грн.

Нагадаємо, Наталія Кокітко – перший заступник мера Баранівки, її зарплата за 2016 рік становила 61 тис. 680 грн. В декларації зазначені два легкових автомобілі, які належать чоловіку. У вересні 2017 року в Першотравенську горів один із задекларований автомобілів - Hyundai Santa Fe. Тоді однопартійці заявляли про умисний підпал автівки активної УКРОПівки Наталії Кокітко, але начальник ГУНП цю інформацію спростовував.

Немає коментарів:

Дописати коментар