29 вересня 2017

У селищі Першотравенськ згорів автомобіль заступника мера Баранівки


У селищі Першотравенськ Баранівського району згорів автомобіль Hyundai, який належить голові фракції "УКРОП" у Житомирській облраді, першому заступнику мера Баранівки Наталії Кокітко.

Про це повідомляє у Facebook речниця УКРОПу Євгенія Кравчук.

Як зазначено у повідомленні, машину депутатки підірвали. Це сталося у ніч на 29 вересня в селищі Першотравенськ Баранівського району.

"Вибух стався близько 4-ї ранку. У результаті у вогні опинилися капот, двигун, передня панель та передні шкіряні сидіння автомобіля марки Hyundai", - повідомила Кравчук.

Сама Кокітко каже, що поліцейські ще не зробили висновків, але "навряд чи машина вибухнула сама". Вона підозрює, що це пов'язано з її депутатською діяльністю.

"Траплялися ситуації, коли після голосування на сесії обласної ради укропівці отримували погрози", - зазначила депутат. Вона підкреслила, що не має ворогів у Баранівці, ні з ким не конфліктує та не бере участі в бізнесових розбірках.

Як повідомили у Баранівському відділенні поліції, стався ймовірний підпал автомобіля.

«Уночі 29 вересня до відділення поліції надійшло повідомлення про ймовірний підпал автомобіля, що належить жительці смт Першотравенська. На місці інциденту працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що транспортний засіб Hyundai Santa Fe належить 47-річній місцевій жительці та уночі знаходився у дворі багатоповерхового будинку. Нині триває з’ясування причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.


Немає коментарів:

Дописати коментар