30 січня 2018

Заступник мера Баранівки подбала про спортивну форму для футболістів та регбістів


Заступник Баранівського міського голови та депутат Житомирської обласної ради, укропівка Наталія Кокітко подбала про спортивну форму для футболістів та регбістів Баранівської об'єднаної громади.

Завдяки голові фракції УКРОПу в Житомирській обласній раді Наталії Кокітко гравці баранівської ветеранської футбольної команди та баранівської команди регбістів на візках «Спарта» отримали якісні спортивні костюми та куртки з емблемами та кольорами партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

«Як мешканка району, заступник голови Баранівської об'єднаної територіальної громади та депутат Житомирської обласної ради завжди спостерігаю та вболіваю за успіхи наших місцевих спортсменів. Для мене важливі не тільки медалі та кубки, які вони привозять зі змагань, а й як вони виглядають та почуваються. Спорт високих досягнень - це не самоціль для наших команд. Важливіше те, щоб наші люди хотіли підтримувати здоровий спосіб життя, займатися спортом та мали умови для цього. Здоров’я нації залежить не лише від того, наскільки якісно ми лікуватимемо хворих, а й від того, як держава пропагуватиме та сприятиме його збереженню», - зазначила Наталія Кокітко.

Нову форму спортсменам вручив Баранівський міський голова, укропівець Анатолій Душко під час урочистої церемонії закриття відкритого чемпіонату з міні-футболу, присвяченого пам’яті Василя Олексійовича Хоменка. Він побажав усім учасникам змагань нових спортивних здобутків, вручив кубки, грамоти, грошові винагороди та сувеніри переможцям і пообіцяв утричі збільшити призовий фонд на наступному відкритому чемпіонаті.

Нагадаємо, за підтримки Наталії Кокітко у жовтні в Житомирі відбувся відкритий турнір із регбі на візках, в якому, крім баранівської команди «Спарта», взяли участь команди з Київської, Рівненської та Одеської областей. Укропівка забезпечила призовий фонд, допомогла спортсменам-землякам дістатися до Житомира та перевезти візки.



   прес-служба політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП"

Немає коментарів:

Дописати коментар