30 жовтня 2017

Баранівські спортсмени вибороли II місце на обласному турнірі з регбі на візках


Баранівська команда "Спарта" виборола II місце на Відкритому турнірі Житомирської області з регбі на візках, який відбувся 28-29 жовтня у залі Житомирського вищого професійного училища-інтернату.

У змаганнях взяли участь 4 команди з Житомирської, Рівненської, Київської та Одеської областей. Наша команда "Спарта" на останніх секундах поступилася команді з Київської області 14:15 і здобула друге місце. Третє місце виборола команда Одеської області, яка у матчі за третє місце здолала Рівненщину – 13:9.

Основу команди «Спарта» складають спортсмени з Баранівки: Володимир Кушко, Дмитро Присяжнюк, Ігор Радзивіл та Амелія Кушко, яку визнали кращем гравцем турніру і нагородили спеціальним кубком та призом від організаторів змагань.

Всі учасники змагань отримали подарунки від ЖРЦ «Інваспорт» та Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни, а саме: комплектуючі елементи - камери для візків.

Довідково: Регбі на візках, як вид спорту входить до програми Паралімпійських ігор та внесений до програми міжнародних спортивних змагань «ІГРИ НЕСКОРЕНИХ».

У даному виді спорту об’єднали правила із класичного регбі та американського футболу. Гра проходить на баскетбольному майданчику. Регбі візочників об’єднує елементи баскетболу, волейболу та хокею. Спортсмени грають у спеціально сконструйованих «гладіаторських» інвалідних візках. У грі використовується волейбольний м’яч, який можна нести, котити, кидати, передавати руками. М’яч не можна затримувати більше, ніж на 10 секунд.






фото та відео з сайту Житомир.info та Новини Житомира

7 коментарів:

  1. Анонім30.10.17, 20:23

    Вітаємо з перемогою! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім30.10.17, 21:30

    Круто! Приєднуюсь до привітань.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім31.10.17, 16:32

    Молодці хлопці. Успіхів вам у майбутньому і нових перемог.

    ВідповістиВидалити
  4. Максим01.11.17, 19:10

    Пропустили на останніх секундах. Тобто могли взяти і 1 місце. Тобто красавчики)))

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім02.11.17, 07:52

    Два дн1 хлопц1 та АМЕЛ1Я грали без зам1ни без п1дставних з 1нших м1ст з найвищим результатом забитих мяч1в Це прояв спортивно1 г1дност1 Спасиб1 ВАМ ВИгорд1сть спортивного року Чемп1онат Европи за ВАМИ

    ВідповістиВидалити