21 грудня 2017

У Баранівці до Дня святого Миколая дітям показали виставу та вручили подарунки


18 грудня кілька сотень дітей Баранівської громади зібралися у концертному залі міського Будинку культури ім. А. Пашкевича, аби переглянути театралізовану виставу «Цирк майбутнього».

На початку заходу зі словами новорічних привітань до присутніх у залі звернувся міський голова Анатолій Душко. Він побажав юним мешканцям громади гарних новорічних свят і разом із Святим Миколаєм вручив сертифікати на отримання солодких подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям учасників АТО та дітям з внутрішньо переміщених сімей.

Такі ж сертифікати отримали обдаровані діти громади, а саме: юні таеквондисти, вихованці міського Будинку дитячої творчості, танцювальні колективи «Візерунок» і «Антарес» та вокальні колективи школи мистецтв під керівництвом Юлії Ейсмонт й Олени Тимощук.

Також міський голова вручив нагороди кращим читачам 2017 року та учасникам конкурсу «Найкраща ялинкова іграшка», який у цьому році вперше провели серед дітей не лише міста, а й селища та сіл Баранівської громади. На сцені міського Будинку культури виступали київські артисти, які показали дітям театралізовану виставу «Цирк майбутнього».






19 листопада, у День святого Миколая, у Баранівській райдержадміністрації відбувся захід для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей загиблих та учасників АТО, які проживають на території Першотравенської та Кам’янобрідської селищних рад Баранівського району.

Від імені голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського з вітальним словом до дітей звернулася заступник голови райдержадміністрації Оксана Бабінець. Вона щиро побажала їм міцного здоров’я, успіхів, щастя та Божої благодаті.

Чудову святкову програму підготував відділ культури, сім'ї. молоді та спорту Баранівської міської ради, а організатор свята - райдержадміністрація подбала про те, щоб воно залишило приємну згадку в душах дітей, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій, та щоб кожна дитина отримала святкові солодкі подарунки.





Немає коментарів:

Дописати коментар