21 грудня 2017

Баранівські лісівники солодкими подарунками привітали дітей з Днем святого Миколая


19 грудня, у День святого Миколая, баранівські лісівники відвідали загальноосвітні навчальні заклади і дитячі садки Баранівської громади та району, привітали дітей зі святом і вручили їм подарунки.

З дружнім візитом та солодкими подарунками для дітей до школи та дитячого садка селища Полянка завітав директор Баранівського лісмисгоспу Анатолій Остудімов. Подарунки від святого Миколая створили справжнє свято дітям. Вони з задоволенням розповідали про себе, та обіцяли бути чемними, щоб він завітав до них ще раз наступного року.

До Баранівської загальноосвітньої школи I-II ступенів, що знаходиться у мікрорайоні Заріччя, завітали головний лісничий лісомисливського господарства Віктор Мірошниченко та начальник лісопромислового комплексу Ігор Король. Вони привітали учнів школи зі святом, побажали їм добра, здоров'я, успіхів у навчанні та подарували  кожному подарунки.

Головний інженер Баранівського лісмисгоспу Юрій Юрчук разом із головним лісничим Віктором Мірошниченко також привітали зі святом юних лісівників шкільного лісництва «Паросток» Баранівської гімназії. Вони побажали юним лісівникам здоров'я, успіхів і подальшого здобуття гарних результатів у будь-яких справах, за які вони беруться. Звичайно, що всі учні шкільного лісництва отримали солодкі подарунки та масу задоволення.

Не залишились поза увагою і діти селища Довбиш, де цього свята дуже чекають діти без батьківської опіки та діти-сироти у Довбишській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Тому лісничий Червоноармійського лісництва Олег Слододянюк приділив їм особливу увагу, привітав з Днем святого Миколая та подарував кожному солодощі.

Хто хоч раз бачив очі дитини-сироти, яка простягає рученята по подарунок, запам’ятає цей погляд на все життя. І важко при цьому залишатись байдужим до їхньої долі. Роблячи цю гарну справу, лісівники також отримали нагороду - адже немає більшого задоволення, ніж бачити щирі дитячі посмішки, щасливі оченята дітлахів та чути їх теплі слова вдячності.




   прес-служба Баранівського лісмисгоспу

Немає коментарів:

Дописати коментар