05 грудня 2017

Баранівська міськрада готова заплатити 1000 грн за найкращу новорічну іграшку


Баранівська міська рада оголосила міський новорічний конкурс «Найкраща ялинкова іграшка» і обіцяє нагородити переможців преміями: за I місце - 1000 грн, II - 600 грн і III - 400 грн.

За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 29 листопада.

Взяти участь у конкурсі запрошують вихованців гуртків та учнів шкіл Баранівки віком від 5 до 16 років, які мають подати на конкурс іграшку висотою приблизно 50 см та шириною приблизно 30 см, бажано на мотузці або гачку, щоб її можна було повісити на ялинку.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність стилю, досконалість форми, неординарність творчої думки та новаторство.

Склад журі міського  конкурсу «Найкраща ялинкова іграшка»:

Василь Савчук - заступник міського голови, голова журі
Юрій Оханський - секретар міської ради, заступник голови журі
Жанна Завадська - головний спеціаліст з організаційної роботи, секретар конкурсу
Оксана Загорська - заступник міського голови-керуючий справами виконкому, член журі
Людмила Куцан - керуючий справами виконкому, член журі
Олена Костецька - начальник відділу діловодства та організаційної роботи, член журі
Зоя Самчук - провідний спеціаліст зі здійснення закупівель, член журі
Тетяна Бенкіна - керівник гуртків міського Будинку дитячої творчості, член журі

Іграшки для участі у конкурсі приймаються до 15 грудня виконавчим комітетом Баранівської міської ради за адресою: м.Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх).

Визначення переможця конкурсу відбудеться 16 грудня. Переможця конкурсу нагородять премією в розмірі 1000 грн, за друге місце - 600 грн, за третє - 400 грн. Дітей, які візьмуть участь у конкурсі, але не стануть призерами отримають подяку від міського голови.

Журі має право розділити переможців за віковими категоріями: 5-8 років, 9-12 років та 13-16 років, або за номінаціями: «Креативність», «Трудомісткість виконання», «Оригінальність», «Втілення творчого задуму» і «Естетичний смак». Участь у конкурсі є безкоштовною.

Нагородження переможців відбудеться 18 грудня у міському Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича під час проведення концерту для дітей, присвяченого до Дня Святого Миколая.

фото прес-служби міськради

9 коментарів:

  1. Анонім05.12.17, 19:04

    а що буде торішнє намахалово, дітки будуть і в цей раз обдурені...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.12.17, 19:17

      Звідки наперед така впевненість? Написано 18 грудня буде нагородження. Прийдеш і подивишся чи буде хтось обдурений а тоді писатимеш.

      Видалити
  2. Мудаки міської ради, краще лежачого поліцейського хочаб біля одного навчального або дошкільного закладів поклали...! Лисюк В.М.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.12.17, 17:42

      А Ви вельмишановний розумнику що особисто зробили для розвитку міста!!перш почніть з себе!а тоді грубіть міській раді!!

      Видалити
  3. Анонім07.12.17, 08:04

    Видно ти Лисюк тупий телепень і тебе туди і треба покласти

    ВідповістиВидалити
  4. Сергій07.12.17, 09:55

    Він нікого персонально не образив, а ти його ображаєш персонально та ще й анонімно. Це підло і низько, тому реально тупий телепень - це ти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую вам за пдтримку, напевно "Анонім" вважає, що я не розумію того, що дороги підпорядковані райавтодору, але на мою думку керівник міста має всі важелі впливу та штат працівників які напевно отримують не мінімальну заробітню платню і в змозі на чолі зі своїм керівником та депутатським корпусом вирішити це питання адже здоров"я дітей та запобігання їх травмуванню це найголовніше для кожного із БАТЬКІВ...! Хоча судячи із коментаря "Аноніма", я можу помилятися!

      Видалити
    2. Анонім08.12.17, 14:59

      Того року теж діти старалися, але перемогу здобули аж ніяк не найкращі. А ті, хто ближче до членів жюрі.

      Видалити
  5. Анонім09.12.17, 21:40

    Лисюк В М прав!...якби ви не ганьбили його..Містечкова влада як вареник в сметані..Правами наділені..Гроші поступають..Пір во время чуми..

    ВідповістиВидалити