05 грудня 2017

У Баранівці до новорічних свят прикрасять головну ялинку міста та проведуть концерт


У Баранівці до новорічних і різдвяних свят планують прикрасити і урочисто відкрити головну ялинку міста, закупити призи і подарунки та провести для дітей святковий концерт. Кошторис складає 54 тис. грн.

За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 29 листопада.

Відповідно до плану заходів з підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят, у міському Будинку культури ім. Анатолія Пашкевича 18 грудня планують провести святкову концертно-розважальну програму для дітей, під час якої обіцяють нагородити грошовими преміями переможців міського новорічного конкурсу «Найкраща ялинкова іграшка».

Урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста заплановане на 19 грудня.

Як зазначено у додатку до рішення міськвиконкому, передбачені кошторисом 54 тис. грн витратять на: придбання ялинок - 4,8 тис. грн, постери з привітаннями - 1,2 тис. грн, новорічні призи та подарунки - 10 тис. грн, електричні гірлянди, дюралайт, ялинкові прикраси, новорічні костюми, інші предмети та матеріали - 25 тис. грн, транспортні послуги (використання автовишки або крана для вбирання та розбирання ялинки) - 5 тис. грн, концертно-розважальна програма для дітей в Будинку культури ім. А.Пашкевича - 6 тис. грн, грошова винагорода за перемогу в конкурсі "Найкраща ялинкова іграшка" - 2 тис. грн.

За словами начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Надії Ошатюк, використання коштів на проведення новорічних і різдвяних свят буде здійснюватися в межах кошторисних призначень і фактично грошей буде використано значно менше, ніж передбачає кошторис.

Нагадаємо, у 2016 році кошторис витрат на проведення новорічних свят склав 54 тис. грн.



фото прес-служби міськради

5 коментарів:

  1. Анонім05.12.17, 23:05

    Кожен рік місто закупляє нові новорічні костюми (так звітують), а насправді виступають у костюмах ще з далеких 2000, навіть і старше. Чи ці написи не про новорічні костюми, а наряди керівництв?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.12.17, 23:27

      Що там костюми, я дивлюсь тут весь кошторис один в один з минулорічним. Як так може бути взагалі?

      Видалити
  2. Анонім06.12.17, 13:08

    Заспокойтесь. Пункти витрат умовні. Все піде по ділу і навіть залишаться гроші.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.12.17, 21:11

    а де подівались минулорічні іграшки на ялинку та костюми ?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.12.17, 21:19

    Прикрасьте,будь ласка,ялинку нормально,щоб не соромно було,а то з року в рік кошмар якийсь,а не ялинка.

    ВідповістиВидалити