13 жовтня 2017

У переддень Дня захисника України на центральній площі Баранівки провели мітинг


13 жовтня, у переддень Дня захисника України мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих героїв. Взяти участь у мітингу, який проходив на площі Волі, прийшли близько сотні людей.

Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятників і обелісків.

У заході взяли участь представники районної та міської влади, держслужбовці, представники організацій, установ та підприємств, жителі міста, загалом близько сотні людей.

За мужність, доблесть, честь, виконання службових обов'язків та з нагоди Дня захисника України учасники АТО Юрій Мятковський з села Смолка, Павло Олексюк з села Рогачів, Сергій Нічпальський з села Берестівка, Василь Миколайчук з села Климентіївка, Володимир Левченко з села Глибочок та Андрій Коржовський, Сергій Кочубей, Валентин Остапчук, Юрій Повальчук і Віктор Голумбієвський з Баранівки отримали почесні грамоти.







2 коментарі:

  1. Анонім19.10.17, 18:36

    краще б дрова їм привезли, чи города виорали, чи дорогу на їхній вулиці висипали чи багато чого можна зробити. а грамоти як в совку роздавали так і роздають

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім25.11.17, 21:18

    Я хочу знати скільки наша влада (Анатолій Олександрович) дав коштів для встановлення памятного знака, що вони так низько кланяються із московськими попами, чому не має героїв які його встановили, та не запрошенні священнки, які його освятили. Може міська влада дала стільки, як вселі Климентіївки на встановлення памятного знака не дали даже 5 коп.Зато написали, що його встановилиЮ.Написали в газеті "Баранівські факти"

    ВідповістиВидалити