13 жовтня 2017

Баранівські лісівники долучилися до збору гуманітарної допомоги для бійців АТО


Баранівський лісгосп долучився до збору допомоги для бійців 28-ої окремої механізованої бригади. У переддень Дня захисника України, бійці отримають свіжі овочі, крупи, олію, березовий сік, чай та мед.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

"У переддень свята - Дня захисника України, бійці 28-ої окремої механізованої бригади отримають гостинці від лісівників. Підприємства Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства відправляють у Волноваху 20 кубічних метрів дошки, 500 кг овочів, 350 кг круп, 100 літрів олії, 300 банок тушкованого мяса, а ще березовий сік, чай. В якості смаколиків будуть мед та варення", - йдеться у повідомленні.

Лісгоспи Житомирщини з початку проведення антитерористичної операції надають допомогу військовим технікою, запчастинами, продуктами харчування, деревиною тощо.

«Бойові дії, що тривають на сході нашої держави – це наша спільна справа і лісівники не можуть стояти осторонь. Тому це наш маленький  внесок у перемогу, яку неодмінно ми отримаємо», - каже начальник управління Андрій Курінський.

фото прес-служби Житомирського ОУЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар