13 жовтня 2017

У Баранівському лісгоспі нагородили працівників, які захищали Україну в зоні АТО


У Баранівському лісгоспі з нагоди Дня захисника України нагородили працівників, які безпосередньо приймали участь у бойових діях в зоні проведенні антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

"У колективі Баранівського лісгоспу нині працюють мужні герої сьогодення, які приймали участь у бойових діях в зоні АТО, та дякуючи Богу, повернулись живими та здоровими. Вони - приклад для наслідування. Тож в переддень Дня захисника України керівник підприємства Анатолій Остудімов привітав їх зі святом, вручив відзнаки і грошові винагороди за особливі успіхи у праці, мужність і сумління, проявлені в зоні АТО та побажав їм усім здоров'я, добра, миру, успіхів та Божого благословіння", - йдеться у повідомленні.

Всього було нагороджено 15 чоловік, з них 4 – Грамотами Житомирського ОУЛМГ, 2 - Грамотами Баранівського ЛМГ, та ще 9 працівникам оголошено подяки.

Грамотами Житомирського ОУЛМГ нагороджено: навальника-штабелювальника деревини нижнього складу ст.Радулино Андрощука Володимира, тракториста 6 розряду Биківського лісництва Ціонеля Михайла, тракториста на лісозаготівельних роботах Биківського лісництва Терещука Василя і лісоруба 6 розряду Биківського лісництва Дрозда Миколу.

Грамотами Баранівського ЛМГ нагороджено верстатників деревообробних верстатів лісопромислового комплексу Хільченка Ігоря та Олійника Володимира.

Оголошено подяки: кранівнику Ільчуку Володимиру, електрогазозварнику Городньому Юрію, навальнику-штабелювальнику деревини нижнього складу ст.Радулино Костюку Володимиру, лісорубу Зеремлянського лісництва Романюку Петру, майстру лісу Довбиського лісництва Добровольському Вадиму, машиністу Волошину Юрію та верстатникам Вітковському Олегу, Степанюку Олександру і Коржовському Андрію.



фото прес-служби Житомирського ОУЛМГ

Немає коментарів:

Дописати коментар